Our Pastry Shop

In 1978 Mr Felice Lorini and his wife Lina took over a pastry shop at n° 23 of Castel Morrone Street; they made a deep renovation of the shop and laboratory, and gave a new mark to the business, leading it to the same high quality level that it keeps even today.
Tradition, experience and quality distinguish Pasticceria Lorini, thanks to the use of genuine and high quality ingredients, all rigorously manhandled in house.
The "pastry chef in the window", symbol of total transparency, is a peculiarity of Pasticceria Lorini.

 

 

Corriere della Sera, November 26th, 1985
Well known in Japan too (from Brutus, 1997)
The staff

La Pasticceria Lorini

è a Milano, in una zona tranquilla ma molto vicina all'animatissima Porta Venezia. Da oltre trent'anni è un punto di ritrovo gli amanti della pasticceria artigianale.

L'originale vetrina che si affaccia sul laboratorio permette di assistere alla lavorazione dei dolci e di gettare così uno sguardo sui segreti della più alta tradizione pasticcera.

ORARI DI APERTURA

(Opening Hours)

 

Martedì/Sabato

(Tuesday-Saturday)

8-13 e 15,30-20

 

Domenica

(Sunday)

8-13

 

Lunedì

CHIUSO

(Monday: closed)

Il nostro indirizzo

(Our address)

Pasticceria Lorini

Via Castel Morrone, 23 (angolo Via Abamonti, 1)

20129 Milano

Tel. +39 02 29516086

Stampa Stampa | Mappa del sito Consiglia questa pagina Consiglia questa pagina
© PASTICCERIA LORINI SRL VIA CASTEL MORRONE 23 ang ABAMONTI 1 20129 MILANO Partita IVA: